Wat houdt een Loopbaan Traject in?

In een traject van minimaal 6 sessies, helpen wij je om jouw kwaliteiten en drijfveren in je loopbaan te vinden! Met loopbaancoaching breng je samen met ons allereerst nauwkeurig in kaart wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, waarom je dat wilt en wat andere mogelijkheden zijn. We gaan terug naar het verleden en gaan we met jou terug naar de kern; wie je werkelijk bent. Loopbaancoaching zijn één op één gesprekken met bijbehorende opdrachten. We kunnen gesprekken voeren in onze praktijk, op locatie of wandelend.

 

Herken je je hierin? Neem vrijblijvend contact op voor informatie en vraag naar de mogelijkheden voor een Loopbaan Traject op maat.

Uitgesproken ervaringen van cliënten

Ik heb inzicht in mijzelf gekregen, in mijn ambities en kwaliteiten, die door de burn out helemaal waren verdwenen. dankzij de opdrachten én gesprekken ben ik weer in mijzelf gaan geloven! Maureen heeft mij laten zien dat ik heel veel kwaliteiten heb door een constante positieve benadering! 

Menekse  (34)

Loopbaan Traject

 

Doordat ik de ruimte kreeg om me kwetsbaar op te stellen, werd dit een proces van erkening, verheldering! Iets wat ik diep van binnen al wist, werd door de professionaliteit en interesse aangekaart. Hierdoor voelde ik rust en viel alles op z’n plek.

Wendy (33)

Loopbaan Traject