Vanuit je hart tot de kern komen!

br.logo_.rijk-01

Regie in je keuze; in je keuze van leven.

Werk doen dat je leuk vindt is ontzettend belangrijk. Werken is immers een groot onderdeel van ons leven. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je werk doet wat je ambieert, je inspireert en je energie geeft. Geluk in werk is niet langer alleen een luxe meer, maar wordt steeds meer een legitieme wens, die ondersteund en gestimuleerd wordt door werkgevers.

We leven in een wereld waarin uitmunten in wat je doet, noodzaak is geworden om écht te kunnen blijven doen wat je graag doet. Er is namelijk tegenwoordig veel concurrentie.

Maar soms is het heel lastig om een leuke mooie baan te vinden of om voor de keuze te staan welke studie je wilt kiezen in wat je graag wilt doen en waar je ook goed in bent.

We leven in een tijd waarin we overlopen worden met keuzes. Het grote aanbod van keuzes is tot stand gekomen door belangrijke ontwikkelingen op sociaal, maatschappelijk en technologisch gebied. Veel is nu mogelijk, maar de veelvoud van mogelijkheden kunnen ook voor een verwarrende levensfase zorgen.

Naast het keuzeaanbod leven we in een tijdperk waarbij de overtuiging heerst, dat het leven en ons geluk, maakbaar is. Hierdoor streven we naar perfectie en gaan we shoppend door het leven. Mensen ontlenen hun hele zijn of eigenwaarde aan een perfect leven met veel samenhangende lichamelijke en geestelijke klachten van dien. Vroeg of laat loop je dan vast in het leven en wil je verandering inbrengen. Maar plannen en keuzes in je leven maken is zinloos als je ware ‘ik’  er niet is.

Het begin van een authentiek leven is ontdekken wie je bent.

Wie is die ‘ware ik’ dan? Zelfkennis is onmisbaar. Weten wat je belangrijk vindt, waar je energie van krijgt en wat je sterke en minder sterke kanten zijn, zorgt ervoor dat je beter in je vel zit. De kracht van zelfkennis zet aan tot gedrevenheid, visie, beter prioriteiten stellen, loslaten wat niet bij je past en je talenten optimaal benutten. Je hebt daardoor minder het gevoel dat je geleefd wordt, maar hebt zelf de ‘ regie’  van je leven in handen.

In de trajecten is er één constante; namelijk ‘ik’. En geloof en vertrouw op jezelf, ‘jij’ bent de toegevoegde waarde in dit traject.

Leer jezelf kennen en ontdek jouw nieuwe studie- of loopbaankeuze.

Door te kiezen vanuit wie je werkelijk bent, kies je voor werk dat écht bij je past en je energie geeft, dat je de ‘match’ kunt vinden tussen wie je bent en wat je doet! Met al deze positieve inzichten op zak, loop je bij mij de deur uit!